Nieuwe Website Operation Clear Mind

26-01-2014

Dit is de vernieuwde website van het project Operation Clear Mind in Ghana. We hebben wat meer mogelijkheden aan de website toegevoegd waaronder de mogelijkheid je te abonneren via e-mail en de koppelingen naar de social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. We maken graag gebruik van alle nieuwe mogelijkheden om onze activiteiten onder de aandacht te brengen en zo veel mogelijk (financiële) steun te verwerven. We blijven immers van jullie steun afhankelijk om onze successen hier voort te kunnen zetten en zo veel mogelijk mensen te helpen.

We nodigen je van harte uit te reageren op de berichten die we op deze website publiceren. Natuurlijk zijn we steeds op zoek naar verbeteringen en een frisse kijk kan daarbij enorm behulpzaam zijn.

Op de pagina 'Support us' kun je lezen hoe je ons kunt helpen. Dat kan ook door ons een morele steun in de rug te geven, bijvoorbeeld door onze Facebook pagina te liken. Op deze manier, en/of via een e-mail abonnement op deze pagina (‘Volg ons via e-mail’ rechts op deze pagina), blijf je op de hoogte van alles wat we doen in Ghana. Nu goede doelen nogal eens ter discussie staan als het gaat om de besteding van gelden uit giften en donaties, verzekeren we je dat je steun rechtstreeks terecht komt bij hen waar het voor bedoeld is.

OCM Team
Ineke e.a.

1 Comment

 • Truus van Boheemen

  30 January, 2014 at 17:06 Reply

  Lieve Ineke, dank je wel dat je de 2 schilderijen voor mij reserveert. Jezus, Jozef en Maria is 40 euro.
  Hoeveel vraag je voor het schilderij Yom Kippor?
  Glazen kralen ben ik ooit tegengekomen, klopt dat nog 2 zakjes voor 20 euro?
  Ik wil je geld graag snel overmaken.
  Liefs en groetjes ook aan Bob, Truus

Post a Comment

Translate »
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.